Johpa Development

Over ons

Johpa Development is een Web development en online marketing bureau voor de lokale kleine (ZZP) en middelgrote bedrijven (MKB) die de enorme online mogelijkheden proberen aan te boren.

We leggen de focus op het toevoegen van waarde aan onze klanten op de volgende gebieden: 

 • Meer verkeer genereren
 • Conversieratio’s (bezoekers omzetten naar klanten) stimuleren, en…
 • Verkoop automatiseren

Eigenaar en Relatiebeheer​

Johnny Titawanno

Johnny heeft de kracht om precies te achterhalen wat elke klant nodig heeft en deze te koppelen aan de juiste oplossing.

Paul Efdé

Web Developer en Zwitsers zakmes

Niet alles in een Zwitsers zakmes heb je altijd nodig maar als die tijd wel een keer aanbreekt ben je blij dat je hem bij je hebt. 

Zo ook Paul, sinds het idee van Johpa Development is hij 24 uur per dag bezig met alles wat ook maar een beetje te maken heeft met websites, online netwerken, online marketing en automatiseren (ja zelfs in zijn dromen). Met zijn Online Zwitsers zakmes houdt hij de websites, systemen en de online marketing projecten draaiende.

Hoe maak ik het leven van mijn klanten zo makkelijk mogelijk en eet je dat nog op? zijn vragen die prominent aanwezig zijn.

Paul houdt van fitnessen, voetballen, designen en spelen met nieuwe ICT systemen. Hij mag graag even alleen zijn en leest dan alleen maar saaie boeken over persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Als hij niet alleen is drinkt hij graag in goed gezelschap één of twee (vaak ook twaalf) biertjes.

In welke momenten zijn beste ideeën naar boven komen is mij een raadsel maar ik gok de laatste.

Een paar woorden over Johpa Development

Naarmate het internet evolueerde, namen ook de online behoeften van bedrijven toe. Door met een aantal van onze klanten samen te werken, ontdekten we dat bedrijven meer nodig hebben dan alleen een website en eenvoudige marketingdiensten. Ze hebben een kosteneffectieve marketingformule nodig die bewezen en consistente resultaten oplevert.

Daarom hebben we een eenvoudige, betaalbare reeks strategieën ontwikkeld om bedrijven te helpen de resultaten te behalen die ze nodig hebben. Dit hebben we verpakt in ons “Virtueel Vastgoed” concept.

Laat ons je helpen hetzelfde te doen!

Waar we voor staan

We zijn elke dag met veel plezier, kennis, en kunde bezig om onze klanten te laten groeien. In ‘remote teams’ werken we aan de groei van onze klanten. 

Onze bedrijfsmissie

Johpa Development is toegewijd aan de hoogste kwaliteit van online marketing, IT en websites. Dit wordt geleverd met energie, slimheid en eigenzinnigheid.

Creatief en krachtig

We creëren creatieve en krachtige digitale strategieën om de bedrijven van onze klanten te helpen zich te onderscheiden van de rest. Van het ontwerpen van de merknaam, identiteit en het online positioneren van een specialisme om online met de doelgroep in aanraking te komen. 

Eerlijk en betrouwbaar

We zijn eerlijke en betrouwbare ‘online vakmannen’. We weten precies wat er te vinden is in de ‘online bouwmarkten’ en ons digitaal vaardig team van specialisten weet precies hoe ze deze ‘online tools’ professioneel moeten inzetten.

We zetten online inspanningen om in Virtueel Vastgoed waarmee wij jouw bedrijf laten groeien.

Groei is altijd een positief resultaat wat zich op zijn beurt weer laat vertalen naar meer winst, omzet, rendement of juist meer tijd over om te werken aan je bedrijf.

Even sparren over de mogelijkheiden?

Activeer je hele klantervaring met een CRM systeem

 • Klantrelaties verbeteren
 • Acquisitie verbeteren
 • Beheer potentiële klanten efficiënt
 • Boekhouden combineren met je CRM
 • E-mail marketing
 • Klantrelatiebeheer
 • Marketingautomatisering
 • Verkoopbeheer met offertes, facturen en registratie van betalingen, contracten en leads

Meld je aan en ontvang je vakmanCRM demo!

We maken je demo binnen 24 uur gereed nadat we aanvullende informatie hebben ontvangen omtrent je bedrijf.
Je informatie zal nooit aan derden worden doorgegeven.